kijk eens naar uw bedrijfsvoering:

Wilt u beter ondersteund worden door uw IT-systemen?

 

 

ook in uw bedrijf zijn kansen om winst te vergroten

Weten hoe?

Nieuws / Blog

 

01-01-2018 - WETSWIJZIGINGEN - Het nieuwe jaar gaat traditioneel gepaard met oliebollen en champagne maar natuurlijk ook met de nodige wetswijzigingen.  Hier kunt u lezen welke dat per 1 januari 2018 zijn geweest.


13-12-2017 - KENNISSESSIE - Een inspirerende sessie door Hinrich Slobbe bij de FM Club bijgewoond. Het onderwerp was de 'vijf dimensies van waardecreatie'. Deze zijn volgens Hinrich als volgt:
          1. cash flow
          2. financieel resultaat
          3. waardepropositie
          4. innovatiekracht
          5. het waarom van de organisatie: Welke functie vervult de organisatie voor haar afnemers en hoe consequent is zij daarin?

Waar het bij de eerste twee vooral gaat om het meten van de gevolgen, gaat het bij de laatste drie vooral om het duurzaam maken van de waardecreatie. Hoe ver komt u in het rijtje? In hoeverre zijn de punten 4 en 5 binnen uw organisatie expliciet gemaakt en 'leeft' dat bij uw medewerkers?

Wilt u hierover eens sparren met een specialist? Ik maak graag een afspraak met u.
U kunt mij bereiken via info@johnmarkmann.nl of 06 - 10 29 55 12.


06-12-2017 - NIEUWE OPDRACHTGEVER - Stratego Projectondersteuning B.V. uit Rotterdam en John Markmann zijn een samenwerking aangegaan. Stratego is gespecialiseerd in werving en selectie van oud-militairen. John Markmann verleent ondersteuning bij het samenstellen van de jaarrekening over 2017 en geeft tevens adviezen voor de administratieve organisatie om de gevolgen van de enorme groei die Stratego heeft doorgemaakt te kunnen handelen. John Markmann helpt Stratego in control te blijven. Ik ben blij met het vertrouwen en de opdracht.

Meer lezen over Stratego? Klik hier